mijn SNN

Nieuws

15-06-2017

Noordelijke mkb'ers met elkaar om tafel

Ondernemers met innovatieve ambities konden zich op 23 mei in Health Hub Roden laten inspireren. Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) organiseerde namelijk samen met de Kamer van Koophandel (KvK) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een interactieve bijeenkomst om ondernemers te informeren over de mogelijkheden om hun innovaties verder te brengen.

lees verder »
15-06-2017

Innovatieve schoenzool mogelijk met subsidie Kennisontwikkeling

Ziekenhuis UMCG werkt samen met drie noordelijke bedrijven aan een bijzondere innovatie: een medisch verantwoorde schoenzool, gemaakt door een innovatief fabricageproces. Het project wordt ondersteund met een forse subsidie uit de Call Kennisontwikkeling. Juha Hijmans, universitair docent en hoofd van het Motion Lab van de afdeling Revalidatiegeneeskunde, vertelt.

lees verder »
15-06-2017

POP3: een diesel, maar nu op stoom

Ruim een jaar geleden startte de uitvoering van het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). Het programma had even tijd nodig om op gang te komen maar de versnelling is ingezet. Waren er in 2016 nog maar 4 projecten die subsidie hebben gekregen, dit jaar zijn dat al 44 projecten.
In totaal is er nu voor 27,5 miljoen subsidie verleend.

lees verder »
naar archief »