mijn SNN

Nieuws

23-08-2017

Dinopark Tenaxx verwelkomt nieuwe dinosaurussen

Dinopark Tenaxx in Wedde gaat uitbreiden. Dat zegt eigenaar Wouter Oudemans. 'Het gaat zo goed dat we dit jaar, maar ook volgend jaar, nieuwe dinosaurussen krijgen in Wedde'.

lees verder »
21-08-2017

Website Klimaattop Noord NL open voor aanmeldingen

Noord-Nederland werkt hard aan een beter klimaat. Dat is de boodschap van de Klimaattop Noord NL. Vanaf nu is de website www.klimaattopnoord2017.nl online en elk bedrijf of organisatie met een plan, project, product of dienst dat bijdraagt aan een beter klimaat kan zich hier aanmelden om mee te doen aan de top. Het evenement vindt plaats op 9 november a.s. in het Energy Academy Europe gebouw in Groningen en is een initiatief van de drie Noordelijke provincies. Aanmeldingen moeten uiterlijk 11 september binnen zijn.

lees verder »
10-08-2017

Diagnoptics ontwikkelt scanner om zelf veroudering te meten

Een handzame scanner ontwikkelen waarmee mensen zelf de veroudering van hun lichaam kunnen meten. Dat is het doel van het project ‘Zelfmonitoring hart en lichaam’ van het Groningse bedrijf Diagnoptics. “We willen met behulp van onze eigen AGE Reader-technologie zelfmonitoring van hart en lichaam mogelijk maken voor consumenten”, aldus Michiel Kregel, verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Diagnoptics.

lees verder »
naar archief »