2 noordelijke nominaties voor Koning Willem I Prijs

29-04-2014 -
Alle genomineerden voor de Koning Willem I Prijs en Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014 zijn bekend.

Vertegenwoordigers van het bestuur van de Koning Willem I Stichting zijn de, in totaal negen genomineerden, (waaronder Koninklijke FrieslandCampina N.V., Huisman
en Paques Holding) vandaag persoonlijk langs gegaan om de nominatie te overhandigen. De Koning Willem I Prijs 2014 en Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014 worden op 13 mei uitgereikt bij De Nederlandsche Bank in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima.

Genomineerden
Het bestuur van de Koning Willem I Stichting heeft, in het bijzijn van Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima als erevoorzitter van de stichting de volgende negen genomineerden geselecteerd voor de Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette Duurzaam Ondernemerschap 2014 (per categorie in alfabetische volgorde):De uiteindelijke drie winnaars worden op 13 mei bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking bij De Nederlandsche Bank in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima.

Bron: www.kw1prijs.nl

« terug naar Actueel