ERSA Policy Day

ERSA Policy Day
Datum: 31 augustus 2017
Plaats: Groningen

Op donderdag 31 augustus 2017 vindt de Policy Day plaats in
Groningen. Het programma voor deze dag bestaat uit prominente sprekers zoals Marc Lemaître, van de Europese Commissie en Joaquim Oliveira Martins van de OECD.

Er worden zes kleinere sessies georganiseerd die zich richten op specifieke thema’s waaronder de circulaire economie, regionale ongelijkheid, regionale concurrentie, de ‘next economy’ en onderzoek naar regionaal wellbeing, samen met topwetenschappers, gemeentelijke bestuurders en topambtenaren en onderzoeksbureaus.

ERSA 2017

Ieder jaar organiseert de ‘European Regional Science Association’ een congres waar onderzoekers en beleidsmakers hun onderzoek presenteren. Dit jaar vindt dat congres in Groningen plaats, met ruim 800 deelnemers. Het congres vindt plaats van 29 augustus -1 september.

Policy Day

Het thema van het congres is ‘Social Progress for Resilient Regions’. Dit thema staat ook centraal tijdens de Policy Day.De voertaal van deze dag is Engels en de kosten bedragen €125 (bij inschrijving voor 30 juni 2017). Kijk voor meer informatie op groningen.ersa.org


« terug naar Agenda