MKB Ondernemersavond - "Coaching on Tour - voor ondernemers met ambitie"

MKB Ondernemersavond - "Coaching on Tour - voor ondernemers met ambitie"
Datum: 27 juni 2017 18:00
Plaats: Provincie Huis Drenthe

Gemeente Groningen, MKB-Nederland Noord en UWV WERKbedrijf slaan de handen ineen om u als ondernemer te informeren over zaken die u raken. Op 27 juni 2017 staat de tweede MKB Ondernemersavond van dit jaar op de planning. We zijn dit keer te gast in het Provinciehuis van Drenthe en het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

"Coaching on Tour - voor ondernemers met ambitie"
Als ondernemer wordt je dagelijks geconfronteerd met allerlei facetten binnen je bedrijf en het nemen van de juiste beslissingen is niet altijd even gemakkelijk. Tijdens deze avond nemen wij u aan de hand van inspirerende sprekers en praktijkvoorbeelden mee in hoe coaching kan bijdragen aan uw rol als ondernemer én de groei van uw bedrijf.

Renate Groenewold weet als geen ander wat presteren betekent en neemt u tijdens de avond mee in haar verhaal. Als topsporter werd zij drie maal wereldkampioen, behaalde zij twee keer Olympisch zilver en was zij Olympisch coach. Onmisbare kwaliteiten zijn het kunnen presteren onder hoge druk, geloven in jezelf, doorzetten en kunnen pieken op vooraf vastgestelde momenten. Vanuit haar organisatie, VitaKompas, helpt zij ondernemers en hun medewerkers deze kwaliteiten naar voren te halen.

Aansluitend vindt het onderdeel "Coaching on Tour" plaats met ondernemer en trainer Geert Kamps van het bedrijf Windeffect. Een organisatie, die mensen uitdaagt om hun unieke talenten te herkennen, te gebruiken en te ontwikkelen.

De gehele avond is in handen van het duo "Van Straat tot Laan" en wordt afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel. Tijdens deze borrel organiseren wij meerdere speedsessies, waarbij u samen met een professionele coach antwoord op de vraag kunt krijgen of coaching iets voor u kan zijn.

Klik hier voor meer informatie
« terug naar Agenda