vrijdagmiddagborrel Ondernemersevent Noord-Nederland

vrijdagmiddagborrel Ondernemersevent Noord-Nederland
Datum: 17 november 2017 15:00

Vrijdag 17 november is het de Dag van de Ondernemer. Om deze dag samen te vieren, nodigen we u en uw collega's van harte uit voor de grootste vrijdagmiddagborrel van Noord-Nederland, onderdeel van het Ondernemersevent van Economic Board Groningen (EBG).

The Friday Move borrel
Tijdens de borrel vindt live de uitzending van BNR The Friday Move op BNR Nieuwsradio plaats, onder leiding van Wilfred Genee. De vrijdagmiddagborrel is een initiatief van MKB Noord, VNO-NCW Noord, EBG en SNN.

Talkshow
Voorafgaand aan de borrel organiseren we een korte inhoudelijke talkshow. Tafelhost is Arno van der Heyden. Hij gaat in gesprek met ondernemers en noordelijke bestuurders over groei en ondernemerschap in Noord-Nederland. Een bijzonder onderdeel voor SNN tijdens deze talkshow is de lancering van de vernieuwde website www.123subsidie.nl. Hier ziet u in een paar klikken welke subsidies voor u interessant zijn. Nieuw is het overzicht van subsidieadviseurs die u kunnen helpen bij uw subsidieaanvraag.

Kortom: BNR uitzending live vanuit BuildinG in Groningen, netwerken, interessante sprekers, ondernemerschap, economische ontwikkelingen in Noord-Nederland en de beste vrijdagmiddagborrel van het jaar!

Programma
14.30 Ontvangst
14.45 Talkshow
16.00 The Friday Move borrel met Wilfred Genee
18.30 Einde

De talkshow en de borrel maken onderdeel uit van het Ondernemersevent van EBG. Je kunt je ook aanmelden voor de hele dag. Klik hier om u aan te melden
« terug naar Agenda