Ambassadeursgesprekken & break-out sessies tijdens WVDO

07-06-2015 -
Tijdens het grootste evenement voor de noordelijke ondernemer bundelt SNN haar krachten met de andere partners voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland om de ondernemer zo goed mogelijk te woord te staan.
Voor de Week van de Ondernemer 2015 in Groningen gebruiken wij de ervaringen van afgelopen jaar om weer met een programma te komen vol inspiratie en prikkelende workshops.

Break-out sessies
Na het ochtendprogramma (10:00 - 11:30 uur) en de business lunch (11:30-12:00 uur) vinden de break-out sessies plaats. Een compleet aanbod van diverse business coaches en topsprekers. U heeft de mogelijkheid om 's middags twee sessies naar keuze te volgen.
Zo zal hoogleraar Innovatie en Organisatie, Dries Faems op 10 juni een boeiende lezing geven tijden de workshop van SNN & partners.

De juiste ondersteuning bij groei
In samenwerking met de drie provincies en de gemeenten Assen, Emmen, Groningen en Leeuwarden wordt de sessie: 'De juiste ondersteuning bij groei' georganiseerd. Bent u klaar om te groeien, maar wilt u weten welke regionale regelingen beschikbaar zijn? Ondernemers vertellen tijdens deze sessie over hun groei en hoe zij hiervoor gebruik hebben gemaakt van de regionale subsidiemogelijkheden. Ook pitchen de verschillende subsidieverstrekkers hun regeling in 1 minuut zodat u direct weet wie uw groei kan ondersteunen.

Internationale plein: ambassadeursgesprekken
Nederlandse ambassadeurs en landenexperts komen speciaal voor u naar Noord-Nederland om u te informeren over de kansen en uitdagingen voor uw bedrijf in hun land. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig uit meer dan 15 landen waaronder Frankrijk, Duitsland, Engeland, Polen, Turkije en China. Aanmelden voor een persoonlijk adviesgesprek kan via deze webpagina.

>> www.weekvandeondernemer.nl

« terug naar Actueel