Durf jij de uitdaging aan?

04-04-2017 -
Ben jij een innovatieve ondernemer in Drenthe, Fryslân of Groningen? Ben jij continu aan het vernieuwen binnen jouw bedrijf? Of heb je een fantastisch innovatief idee dat bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen in Noord-Nederland? Meld je dan aan voor de Jonge Ondernemers Prijs (JOP) en daarmee ook voor de Noordelijke Innovatie Award (NIA), powered by SNN!


Boer Bart was in 2016 winnaar van de Noordelijke Innovatie Award. Op de vraag wat de prijs hem heeft gebracht antwoordt hij: “Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, die op een andere manier kijken naar mijn visie. Ondernemers die het verschil kennen tussen realiteit en idealisme. Die wéten hoe je een gezond bedrijf moet opbouwen.”
Dit jaar wordt de Noordelijke Innovatie Award, powered by SNN voor de tweede keer uitgereikt. De winnaar ontvangt een innovatiearrangement t.w.v. van €3.000,-. Daarnaast levert het winnen van de award veel publiciteit op en de mogelijkheid tot het aanboren van een nieuw netwerk.

Meld je aan!

Durf jij de uitdaging aan? Aarzel niet en meld je aan! Aanmelden kan nog tot en met 16 april via www.jongeondernemersprijs.nl. De uitreiking van de JOP en de NIA vindt plaats in oktober.


« terug naar Actueel