Gronings bedrijf ‘Crowdynews’ wint Europese onderscheiding

09-10-2012 -
Het Groningse ICT-bedrijf 'Crowdynews' heeft op 4 oktober jl. de Bully Award 2012 gewonnen voor het op een slimme manier toevoegen van relevant nieuws aan websites. Het bedrijf heeft zowel in 2010 als in 2011 NIOF subsidie van SNN mogen ontvangen.


Crowdynews is een Groningse tech start-up, opgericht in 2010. De door Crowdynews ontwikkelde software combineert interessante en relevante inhoud uit sociale media met de inhoud van een website. Hierdoor stelt Crowdynews online uitgevers in staat om sociale media op een unieke manier te integreren in hun website.

De award is uitgereikt door White Bull Summits ‘champions of European innovation’. Het Groningse Crowdynews uitgeroepen tot winnaar van de 2012 Bully Awards in de categorie: Yearlings (klassieke start-ups). Crowdynews nam het op tegen in totaal zestig geselecteerde verdienstelijke deelnemers uit een pool van honderden genomineerde Europese TMT-bedrijven (Telecom, Media en Technologie).

Crowdynews werd geselecteerd als ‘wily beast’ op basis van ontwerp, marktstrategie, technologische oplossingen en begrip van behoeften van de klant.

Bron: www.gic.nl

« terug naar Actueel