Europees Subsidieprogramma OP EFRO 2007 - 2013

Bijgewerkt op 07-09-2017

Het SNN voerde in de periode van 2007 tot en met 2013 de volgende twee economische programma's als aangewezen managementautoriteit uit:

  • Koers Noord, op weg naar Pieken (nationaal programma)
  • Operationeel Programma Noord (Europees programma)

Beide programma's waren bedoeld om de economie in Noord-Nederland te stimuleren en daardoor de concurrentiepositie van de regio te verbeteren.


Inloggen Mijn SNN

klik hier om in te loggen op Mijn SNN


Het verschil is gemaakt

Het Operationeel Programma 2007 – 2013 is inmiddels afgerond en heeft de meeste verwachtingen overtroffen. Zo zijn meer bedrijven ondersteund, meer samenwerkingsprojecten tussen bedrijven en kennisinstellingen mogelijk gemaakt en meer bedrijfslocaties gemoderniseerd dan van tevoren ingeschat en gepland.

Bent u benieuwd naar de resultaten? Kijk dan op de website www.hetverschilisgemaakt.nl


Europees subsidieprogramma OP EFRO 2014 – 2020

De provincies Drenthe, Fryslân, Groningen en de gemeenten Assen, Emmen, Leeuwarden en Groningen verenigd in het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) zetten tot en met 2020 ruim 122 miljoen euro in voor innovaties in het mkb en koolstofarme economie. Kijk voor meer informatie over het programma op de pagina OP EFRO 2014 – 2020.

Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden die we vanuit dit programma bieden? Kijk dan op de pagina Subsidies Ondernemers & Kennisinstellingen