Behandeling van uw aanvraag

Wanneer u een subsidieaanvraag bij ons heeft ingediend als particuliere woningeigenaar, dan kunt u op het persoonlijke eLoket de behandeling van uw aanvraag bekijken. Tevens wordt u per e-mail op de hoogte gehouden over de behandeling van uw aanvraag. Het is dus van belang dat u uw e-mailbox (ook ongewenste e-mail) goed in de gaten houdt.

Om de behandeling van uw aanvraag te kunnen bekijken dient u via deze pagina in te loggen met uw DigiD.Wijzigingen indienen

Heeft u een wijziging in uw project? Of zijn uw gegevens veranderd? Het is van belang om SNN zo snel mogelijk in kennis te stellen over deze wijziging(en), zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wijziging doorgeven

Indien u vóór het ontvangen van de verleningsbeschikking besluit van maatregel te wijzigen óf u wenst het subsidiebedrag op een ander bankrekeningnummer (IBAN) te ontvangen dan opgegeven, kunt u een wijzigingsverzoek indienen via . Wij verzoeken u in uw e-mail uw projectnummer te vermelden.

Wijzigingen die kunnen worden ingediend vóórdat er voor uw aanvraag subsidie verleend is:
  • wijziging van maatregel;
  • wijziging persoonlijke gegevens (zoals uw IBAN of e-mailadres).

Wanneer u eenmaal een verleningsbeschikking heeft ontvangen, is het niet meer mogelijk om van maatregel of IBAN te wijzigen. Ná de verlening kunt u alleen uw emailadres en telefoonnummer laten wijzigen.

Log in met uw DigiD via deze pagina en klik op de knop “bekijken” onder “uw aanvragen” om uw aanvraag in te kunnen zien. Rechtsboven vindt u de knop “wijzigingsverzoek indienen”. Klik op deze knop om uw wijziging door te geven.

Heeft u minder subsidie aangevraagd dan het maximale subsidiebedrag (€ 4.000,-) en wilt u in nog een energiebesparende maatregel investeren? Dan kunt u, ná de verlening, via deze pagina een nieuwe aanvraag indienen.

Subsidie aanvraag intrekken

Heeft u besloten toch niet te willen investeren in energiebesparende maatregelen én geen gebruik te willen maken van de Waardevermeerderingsregeling 2017? Dan kunt u via deze pagina uw subsidie aanvraag intrekken.