Direct aanvragen

Op deze pagina kunt u als woningeigenaar een aanvraag indienen voor de Waardevermeerderingsregeling 2017. Het subsidieloket van het SNN is op maandag 3 april 2017 geopend. Wij adviseren u om eerst deze pagina door te lezen, voordat u verder gaat naar het eLoket. Wilt u extra uitleg over het aanvragen van deze subsidie? Bekijk dan onderstaande video.


Account activeren

Om een subsidieaanvraag in te kunnen dienen, dient u, na het inloggen op het eLoket, eenmalig uw account te activeren. Nadat u de aanvraag heeft ingediend, kunt u de behandeling van uw subsidieaanvraag volgen op uw persoonlijk eLoket.

Benodigde documenten

Wanneer u een aanvraag wilt indienen is het van belang dat u een aantal documenten alvast op uw computer heeft staan. Deze documenten kunt u 'uploaden' in het aanvraagproces. Het gaat om de volgende documenten:

  • een offerte(s) en/of opdrachtbevestiging(en) van de energiebesparende maatregel(en), getekend door beide partijen. Hier moet een startdatum en de uit te voeren werkzaamheden van de energiebesparende maatregel(en) op vermeld staan (indien van toepassing);
  • een factuur voor reeds uitgevoerde energiebesparende maatregel(en) die niet ouder is dan de datum van de schade erkenning(indien van toepassing);
  • een kopie betaalbewijs waaruit blijkt dat de factuur van de reeds uitgevoerde energiebesparende maatregel(en) geplaatst is (indien van toepassing);
  • een erkend schaderapport van de NAM of CVW, niet ouder dan 1 januari 2016 met een minimale schade erkenning van € 1.000,- (inclusief BTW) in de categorie a of b;
  • een kopie bankafschrift/bankpas ter verificatie van uw bankrekeningnummer;
  • een verklaring de-minimissteun (i.v.t.).

Klik hier voor een voorbeeld van een juiste offerte.
Klik hier voor een voorbeeld van een juiste factuur.
Klik hier om de-minimissteun verklaring te downloaden.

Wanneer u een collectieve aanvraag, VvE aanvraag of een Energieproject wilt indienen, dient u het formulier 'gezamenlijke aanvraag' mee te sturen. Klik hier om de bijlage te downloaden.

Let op! Iedere woningeigenaar dient zelf zijn aanvraag in te dienen en de bijlage gezamenlijke aanvraag aan zijn aanvraag toe te voegen. Ook dient er voor een VvE aanvraag een splitsingsakte van het schaderapport meegestuurd te worden.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Kijk hier voor de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30-17.00 uur.

(050) 522 4924