Waardevermeerderingsregeling

Tekst aangepast op 29 november 2017

Bent u huiseigenaar en woont u in het aardbevingsgebied? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie om uw woning energiezuinig te maken. U kunt een aanvraag indienen voor de Waardevermeerderingsregeling (WVM). Het subsidieloket van het SNN is op maandag 3 april 2017 geopend.

De subsidie is bedoeld als compensatie voor overlast door aardbevingen. U kunt de subsidie aanvragen voor verschillende energiebesparende en energie opwekkende maatregelen. Per adres kan de subsidie oplopen tot maximaal € 4.000,-.

De subsidie kan worden aangevraagd voor verschillende energiebesparende maatregelen. Hieronder ziet u het complete overzicht.


Aanvraag indienen

U kunt een aanvraag indienen via deze pagina. Hieronder leest u hoe een aanvraag verloopt. Bent u voor de vorige waardevermeerderingsregeling afgewezen, omdat u uw schaderapport met een schadebedrag boven € 1.000,- niet tijdig kon aanleveren en is uw schaderapport niet ouder dan 1 januari 2016? Dan moet u opnieuw een aanvraag indienen. Heeft u al subsidie ontvangen van de vorige waardevermeerderingsregeling? Dan komt u niet opnieuw in aanmerking voor subsidie.Meer weten?

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Liever bellen? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via 050 5224 924.