Ruimte voor ontwikkeling

Een sterke en toekomstbestendige arbeidsmarkt voor de vrijetijdssector in Drenthe en de gemeente Hardenberg. Het streven is om, samen met de sector, de kansen op de arbeidsmarkt volledig te benutten en de sector aantrekkelijker te maken voor de arbeidsmarkt. Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is hiervoor € 945.000,- beschikbaar gesteld.

Wat betekent dat voor u?

Om de sector aantrekkelijker te maken zijn in het plan van aanpak diverse activiteiten opgenomen. Het plan zet in op:

  • het scholen van medewerkers binnen de sector.
  • het bevorderen van de instroom van kwetsbare werknemers.
  • Het inzetbaar houden en maken van werknemers.

Kijk op de pagina Vraag & antwoord voor meer informatie over bovenstaande maatregelen.

Om het project tot een succes te maken is een groep van belangenbehartigers samengesteld. Deze groep bestaat uit: Provincie Drenthe, Recron, FNV, CNV en Recreatieschap Drenthe.

Ruimte voor ontwikkeling in de vrijetijdssector
Meer informatie over 'Ruimte voor Ontwikkeling'
Informatie Loopbaanchecks en loopbaanadvies

Aanvragen

Subsidieaanvragen voor het sectorplan 'Ruimte voor ontwikkeling' kunt u indienen via ons webportal. Het webportal kunt u bereiken via onderstaande knop ‘subsidie aanvragen’Opleiding aanbieden

Voor de uitvoering van de subsidieregeling is een webportal ontwikkeld waarop werkgevers kunnen kiezen uit een breed scala aan subsidiabele opleidingen en opleiders. SNN nodigt opleidingsinstituten van harte uit om een offerte uit te brengen zodat deze webportal gevuld wordt met een zo breed mogelijk aanbod. Uw opleidingsaanbod kunt u plaatsen via onze webportal. Ook vindt u hier meer informatie over de plaatsingsprocedure en de voorwaarden en eisen waaraan u moet voldoen. Offertes worden beoordeeld op basis van de marktconformiteit van de prijs. Als uw opleiding marktconform wordt beoordeeld wordt deze in het webportal geplaatst. Werkgevers kunnen vervolgens zelf een keus maken uit het goedgekeurde aanbod.

Opleiding aanbieden

Heeft u vragen over de regeling?

Kijkt u voor een overzicht van de meest gestelde vragen op de pagina 'Vraag & antwoord'. Heeft u toch nog vragen over de regeling of over het aanvragen? Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland voert de subsidieregeling uit. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

(050) 5224 950
voorontwikkeling@snn.eu