mijn SNN

Aanvragen particulier


Let op: De Regeling Waardevermeerdering is per 1 februari 2016 gesloten. Alleen huiseigenaren die voor 1 februari 2016 schade bij het CVW hebben gemeld en nog in het proces van schade erkenning zitten, mogen nog tot maximaal één maand na ontvangst van het schaderapport een aanvraag indienen. De Regeling Waardevermeerdering is bedoeld om woningen met aardbevingsschade te verduurzamen. De premie van de Regeling Waardevermeerdering kan oplopen tot 4000,- euro.

Op deze pagina kunt u als woningeigenaar een aanvraag indienen voor de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering.

Wij adviseren u om eerst deze pagina door te lezen, voordat u verder gaat naar het eLoket.


DigiD

Om de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering aan te vragen, dient u in het bezit te zijn van een DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Aanvragen kan hier. Houdt u er rekening mee dat het een paar dagen kan duren voordat u uw DigiD code ontvangt.


Account activeren

Om een subsidieaanvraag in te kunnen dienen, dient u, na het inloggen op het eLoket, eenmalig uw account te activeren. Nadat u de aanvraag heeft ingediend, kunt u de behandeling van uw subsidieaanvraag makkelijk volgen op het persoonlijke eLoket.


Benodigde documenten

Wanneer u uw aanvraag wilt indienen is het van belang dat u een aantal documenten op uw computer heeft staan. Deze documenten kunt u 'uploaden' in stap 4 van het aanvraagproces. Het gaat om de volgende documenten:

  • Offerte(s) en/of opdrachtbevestiging van de energiebesparende maatregel(en). Mocht u nog niet in het bezit zijn van een offerte, dien dan uw aanvraag met een blanco document in. Bij de behandeling van uw aanvraag vragen we de offerte alsnog bij u op.
  • Indien u de aanvraag schriftelijk wil indienen, heeft u een aanvraagformulier nodig. Deze kunt u telefonisch of per e-mail bij ons opvragen. Het aanvraagformulier is bij schriftelijke aanvragen verplicht.

Daarnaast dient u minimaal één van de onderstaande documenten mee te zenden:

  • Brief of rapport van de NAM of CVW waaruit de vastgestelde schade aan de woning
    (van ten minste € 1.000,-) blijkt en wordt erkend (indien van toepassing)
  • Beschikking(en) of aanvraag andere subsidies (indien van toepassing)

Zit u nog in het proces van schade erkenning, dien dan uw aanvraag zonder schaderapport in. Bij de behandeling van uw aanvraag vragen we het schaderapport alsnog bij u op.


Collectief aanvragen?

Wilt u als particuliere woningeigenaar een collectieve aanvraag indienen? Neem dan contact met ons op.


Naar het eLoket

U kunt met uw aanvraag beginnen door op de onderstaande link te klikken. Er wordt dan een nieuw scherm geopend naar het eLoket.
Contact

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30-17.00 uur.

(050) 522 4924