mijn SNN

Aanvragen zakelijk

Opnieuw beginnen
Huiseigenaren met een schade van minimaal €1.000,- konden tot 1 juli 2016 een aanvraag voor de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering (WVM) indienen bij het SNN.

Op deze pagina kunt u alléén als zakelijk gerechtigde uw aanvraag indienen voor de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering. U dient een aanvraag als zakelijke gerechtigde in wanneer u wel eigenaar van de woning bent, maar de woning niet uw hoofdverblijf is. Bijvoorbeeld wanneer u de woning/het appartement verhuurt.

Let op. Bedrijfspanden/ondernemingen komen niet in aanmerking voor de Tijdeljike Regeling Waardevermeerdering.


Aanvraagformulier

Wij adviseren u om eerst het onderstaande aanvraagformulier te downloaden op uw computer en deze digitaal in te vullen. Sla het document daarna weer op. U dient onderstaande formulier mee te sturen bij uw aanvraag.

Aanvraagformulier Waardevermeerdering (zakelijk gerechtigden, woonachtig zowel binnen als buiten de 11 gemeenten)

Verklaring de-minimissteun

Aanvragen zonder fysieke handtekening zijn niet volledig. Print daarom Deel D (de ondertekening) van het aanvraagformulier uit en plaats uw handtekening. Vervolgens scant u deze pagina in en u slaat deze op.

In elke stap die u doorloopt, kunt u weer terug naar de vorige stap. U kunt met de knop 'Opnieuw beginnen' (rechtsbovenin) altijd opnieuw beginnen met de aanvraag. Al uw ingevulde gegevens gaan dan verloren.

In de volgende stappen kunt u alle documenten, (het ingevulde aanvraagformulier, de verplichte bijlagen en de ingescande pagina met ondertekening) uploaden. U hoeft dus niets per post of per fax na te sturen.

2.1 Vul uw gegevens in en klik op ‘Bijwerken’

Nadat u de onderstaande gegevens heeft ingevuld en op 'bijwerken' heeft geklikt, kunt u door naar '2.2 Verzenden aanvraagformulier'.
Gegevens aanvraag

2.2 Verzenden aanvraagformulier

Hier kunt u het volledig door u ingevulde aanvraagformulier uploaden.

Nadat u het aanvraagformulier heeft geselecteerd, klikt u op de diskette om het formulier te uploaden. Met het uploaden wordt uw aanvraag automatisch verzonden.

2.3 Naar bijlagen verzenden

Klikt u op 'Volgende' om de bijbehorende bijlagen op te geven en te verzenden. Ook kunt u hier de door u ingescande pagina met uw handtekening uploaden.

Uw gegevens

Subsidie Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering
Aanvraagnummer 0

Aanvraagformulier

Naar bevestigen

In de volgende stap ziet u een overzicht van alle gegevens die u hebt verzonden. Klik op 'Volgende' om naar stap 4 te gaan
Bijlage N.v.t. Per post Digitaal Aantal bijlagen

Naar bevestigen

In de volgende stap ziet u een overzicht van alle gegevens die u hebt verzonden. Klik op 'Volgende' om naar stap 4 te gaan.

Uw gegevens

Subsidie Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering
Aanvraagnummer 0

Aanvraagformulier

Bijgevoegde bijlagen

Nog per post te versturen

Volgens opgave niet van toepassing


Aanvraag afronden
Om uw aanvraag af te ronden, klikt u op 'Bevestigen'. U ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. In deze e-mail staan alle gegevens die u op deze pagina ziet.

Bedankt voor het digitaal indienen van uw aanvraag voor de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering. U ontvangt direct een e-mail met de bevestiging van uw aanvraag.

In deze e-mail staat ook een link. Uitsluitend via deze link is het mogelijk om later terug naar uw aanvraag te gaan om eventueel extra offertes te verzenden. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed!

Wat u nog moet weten

De datum waarop u uw aanvraag digitaal heeft verzonden geldt als ontvangstdatum van uw aanvraag. Deze datum hoeft echter niet gelijk te zijn aan de datum waarop er een subsidiebudget voor u wordt gereserveerd. Er wordt namelijk pas budget gereserveerd op de dag dat uw aanvraag volledig is. Uw aanvraag is volledig als wij alle benodigde formulieren en bijlagen, inclusief handtekeningen, hebben ontvangen. Wij adviseren u daarom uw aanvraag zo spoedig mogelijk volledig aan te leveren indien u dit nog niet heeft gedaan.

Heeft u vragen over de regeling of over uw aanvraag? Stelt u deze gerust. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

050 5224 924